Premio Confedecom a Nostresport

22/09/2014

Confedecom reconeix a nostresport.com per “fer una anàlisi global i professional dels esdeveniments esportius que es van realitzar a la Comunitat Valenciana durant l'any 2010”

 La Confederació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (CONFEDECOM) ha atorgat el premi al Mitjà de Comunicació Digital que millor seguiment i informació ha donat durant l'any 2010 al diari digital esportiu www.nostresport.com


D'esta manera CONFEDECOM vol reconéixer l'aproximació global i professional del diari a l'esport i els esdeveniments esportius succeïts en la Comunitat Valencià l'any 2010.

El guardó serà entregat el dimarts 22 de febrer en el Centre Cultural i esportiu de La Petxina a partir de les 19 hores. 

Valoració
Des de nostresport es vol traslladar l'orgull i immensa satisfacció que el dit reconeixement ens produïx, agraint a Confedecom l'honor concedit.

José Luis Silvestre, soci fundador i Conseller Delegat de Grup Nostresport ha destacat “l'enorme revulsiu i confiança que este reconeixement ens produïx”, indicant que és “gràcies al suport d'amics i institucions de l'esport que hem pogut continuar la nostra aposta estos huit anys. Este reconeixement ens dóna forces i ens reafirma en el nostre compromís amb l'esport d'Alacant, Castelló i València”.

Trajectòria
El diari digital www.nostresport.com ha celebrat este mes de febrer el seu octau aniversari, en estos huit anys s'ha consolidat com una referència en el panorama mediàtic esportiu de la Comunitat Valenciana i acumula més de 2 milions de visites i quasi 5 milions de pàgines vistes.

A més el diari ha merescut altres importants reconeixements periodístics, com el Premi al Mèrit Esportiu de l'Ajuntament de València o dos vegades Premi Periodístic Conviure atorgat per la Conselleria de Benestar Social.

Projectes
A més, el diari ha diversificat la seua proposta de continguts, comprenent la gestió esportiva a través de www.nsmanagement.info, i una decidida aposta pels continguts audiovisuals a través de la producció del programa audiovisual “nostresport” que pot seguir-se, a més del canal 989 d'Ono i la plataforma audiovisual de la UPV en www.nostresport.tv. D'esta manera el diari, que prepara una nova versió, manté la seua aposta innovadora pels continguts esportius de la Comunitat Valenciana

Grup Nostresport
L'empresa de gestió esportiva Nostresport vol satisfer les necessitats dels principals agents del sector esportiu d'Alacant, Castelló i València, a través d'una oferta diferenciada i de qualitat, que té en la proximitat al sector el seu principal actiu. Des d'un enfocament multidisciplinari i professional, proveïm als nostres clients de les principals ferramentes, servicis, canals i suports per a optimitzar i promocionar l'esport de la nostra Comunitat. Grup Nostresport és l'empresa editora del diari digital esportiu www.nostresport.com. NOSTRESPORT.COM és el primer diari esportiu digital d'Alacant, Castelló i València. Fundat en 2003, ja s'ha consolidat com el principal mitjà de comunicació esportiu de la Comunitat Valenciana en la xarxa. 

RECONEIXEMENTS.
Premi SERVEF Jóvens emprenedors, Premi Bancaixa Jóvens emprenedors, finalistes dia de l'emprenedor, finalistes premis emprenedors CESEM, Premi al Mèrit Esportiu de l'Ajuntament de València com a mitjà de comunicació que més ha recolzat a l'esport valencià, dos vegades Premi Periodístic Conviure atorgat per la Conselleria de Benestar Social.

Grupo Nostresport 2016

©2018