El 22 de gener del 2022 tenia lloc a València una edició especial de 1km1vida, la iniciativa solidària a benefici de la Fundació Vicente Ferrer que per primera vegada tenia lloc de forma física a Espanya, a València, de manera paral·lela a la Ultramarathon d’Anantapur.

La carrera, no competitiva i 100% solidària, va ser promoguda per participants valencians d’edicions anteriors de l’esdeveniment a l’Índia i organitzada Grup Nostresport amb l’objectiu de recaptar fons destinats a la construcció d’un centre d’ortopèdia i rehabilitació a Dornala (Índia), que donarà suport a més de 130 poblacions de la zona.

La prova comptava amb una participació limitada de 340 persones, a l’aire lliure, en sortides per grups de més de 20 corredors i adequada a totes les limitacions sanitàries. L’AUM Ciutat de València constava de dues proves no competitives de 5k i 10k amb sortides cada 20 minuts i un recorregut al voltant de la llera del riu Túria.

El projecte va comportar, des de la tramitació de permisos, a logística, muntatge, desmuntatge, entrega de premis, suport en comunicació, galeria fotogràfica i aftermovie.

Pots veure aquí el reportatge fotogràfic a nostresport.com

I aquí l’aftermovie produït per la nostra línia audiovisual Nostresport TV.

A més, la VII Anantapur Ultramarató (AUM) 2022, que unirà més de mil corredors a tot el món, es correrà a Índia ia més de 20 ciutats, a nivell nacional i internacional, i de manera simultània, a Índia i diferents ciutats com Barcelona, ​​Còrdova, Huelva, Las Palmas, Lleó, Madrid, Mallorca, Múrcia, Tarragona, Terrassa, Tenerife, Toledo, Sevilla; ia ciutats d’Alemanya, Austràlia, Índia, Irlanda, Itàlia, Turquia, USA, entre d’altres.

Abrir chat