esDEVENIMENTS

7

LÍNIA D'ESDEVENIMENTS

Des de la línia d’esdeveniments de Grup Nostresport promocionem l’esport de la manera més directa possible. Organitzant esdeveniments i activitats esportives.

D’una banda organitzem esdeveniments i activitats esportives a mesura en funció dels objectius dels nostres clients: outdoor activities, tornejos, lligues internes, presentacions, seminaris, conferències, experiències etc.

Per un altre promovem els nostres propis esdeveniments.

.

ESDEVENIMENTS A MESURA

La línia d’esdeveniments dissenya i organitza esdeveniments a mesura específicament dissenyats en funció dels objectius del client: Promoció, captació comercial, jornades de convivència i team building, presentacions comercials, trobada entre proveïdors, captació de prescriptores etc.

La nostra metodologia parteix d’analitzar les seues necessitats i proposar-li l’esdeveniment a mesura que millor s’adeqüe a les seues necessitats: tornejos interns, lligues, outdoor activities, conferències, jornades, etc.

Anys d’experiència i el millor equip de professionals vetlen perquè tot es desenvolupe conforme als seus objectius.

ESDEVENIMENTS propis

carrerA empresEs

La carrera de les empreses  és una carrera popular per equips. Pots fer el teu equip en les categories de: Quartets: masculí, femení i mixt, Trios: masculí, femení i mixt, Parelles: masculina, femenina i mixt, Individual: També pots córrer de manera individual com a autònom, lliure o aturat.

Nostresport leagues

Nostresport Leagues són les lligues i competicions esportives organitzades per Grup Nostresport. Viu tota la passió de disciplines com el fútbol7, futbol sala, basket, tennis, pàdel o voleibol amb nosaltres. Reportatges, cròniques, fotografies, vídeos, resultats, classificacions, premis diferenciadors, club de fidelització i molt més són els serveis que t’oferim.

copa integra

La Copa Integra és un torneig amateur de futbol 7 conformat per seleccions de països de diferents nacionalitats que competeixen  sota el format de la tradicional Copa del Món de la FIFA.

Un torneig que té com a objectius fomentar la integració i la convivència a través del llenguatge universal del futbol.

VISITA LES WEBS DELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

CARRERA EMPRESES

NOSTRESPORT LEAGUES

COPA

INTEGRA

 

Abrir chat