Volem ser tu partner

Impulsa EL tEu proJectE eSportiU

Especialistes en esport

Nostresport

En Grup Nostresport volem satisfer les necessitats dels principals agents del sector esportiu d’Alacant, Castelló i València, a través d’una oferta diferenciada i de qualitat, que té en la proximitat al sector el seu principal actiu. Des d’un enfocament multidisciplinari i professional, proveïm de les principals eines, serveis, canals i suports per a optimitzar i promocionar l’esport.

NS

NoSTReS LÍNiES

\

TURISME ESPORTIU

Serveis Professionals

Els nostres serveis professionals es caracteritzen per la proximitat i coneixement al sector esportiu, per la visió global del projecte del nostre client, i per l’obstinació que desenvolupem en la implantació de les nostres solucions, arribant a l’obtenció de resultats tangibles en tots els projectes que abordem.

Volem oferir als nostres clients una combinació d’amplis coneixements i experiència, eines pràctiques, idees innovadores i solucions globals per a ajudar-lo a aconseguir els seus objectius.

La nostra llarga experiència aportant solucions de negoci té com a conseqüència un profund coneixement sectorial i l’adaptació constant dels nostres projectes a les característiques de cada activitat i organització.

NS

SERVEIS AUDIOVISUALS

La línia de serveis audiovisuals compta amb els millors equips tècnics i humans per a posar imatges al teu esdeveniment. Els nostres equips professionals ens permeten oferir totes la garanties. + INFO

FOTOGRAFIA

El nostre servei de fotografia esportiva plasma amb les més belles imatges l’esport. Si creus que no existeix diferència entre un treball amateur i un treball professional amb equips i persones professionals i amb experiència et convidem que proves una única vegada el nostre servei. VEURE GALERIA

DISSENY

Solucions de disseny per a definir i projectar la seua imatge a través de tots els canals de comunicació: Disseny gràfic, web i editorial. Creació de publicacions. Experts en les necessitats específiques de l’esport. 

COMUNICACIÓ Y MÀRQUETING

Ofereix serveis de comunicació i màrqueting específics per al món de l’esport. El nostre equip de professionals porta anys atresorant el Know-how i el Know Who del sector que ens diferencia. 

ESDEVENIMENTS

Des de la línia d’esdeveniments de Grup Nostresport promocionem l’esport de la manera més directa possible. Organitzant esdeveniments i activitats esportives.

DES DE 2003 TREBALLANT EN LA PROMOCIÓ DE L’ESPORT

SEGUEIX-NOS EN RRSS 

ContactE

Deixa’ns el teu nom i mòbil i nosaltres et cridem

Abrir chat