TraJÈctoria

EL FUTUR PERTANY ALS QUI CREEN EN LA BELLESA DELS SEUS SOMNIS

 

El projecte empresarial de Grup Nostresport va començar a gestar-se en la primavera de 2001, però no va ser fins a febrer de 2003 en què va veure la llum l’embrió del projecte, en forma de diari digital www.nostresport.com

En aquells dies no existia cap portal d’internet dedicada a l’esport valencià, i naixia, per fi, una alternativa que representava el somni de molta gent. nostresport.com, l’únic periòdic digital de l’esport d’Alacant, Castelló i València se centrava així en les disciplines més minoritàries i l’esport femení i de base, anant més enllà dels equips denominats “de masses”.

Un any després, nostresport.com havia aconseguit consolidar-se entre els principals suports informatius de la xarxa, així com en l’àmbit esportiu de la Comunitat Valenciana.

Va ser en 2004 quan es va gestar l’empresa Grup Nostresport, companyia que enfocaria la seua activitat entorn dels serveis de comunicació en l’àmbit de l’esport. El projecte va obtindre el Primer Premi Joves Emprenedors de la Conselleria d’Economia de la Generalitat Valenciana i el Tercer Premi dels guardons empresarials de l’institut de directius d’empresa Ide-Cesem convocats a escala nacional.

Uns mesos després, Grup Nostresport consolidava la seua aposta en ser reconegut, al desembre de 2005, amb els Premis Bancaixa de Suport als Joves Emprenedors.

Premis

Grup

Nostresport

El projecte ha continuat atresorant reconeixements, com el prestigiós Premi al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de València, dues vegades Premi Conviure de la Conselleria de Bienestar Social de la Generalitat Valenciana, premi de l’Observatori Investigació Mitjans Digital, OIMED, a l’ús de la web 2.0, Premi Confederació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (CONFEDECOM)  o com a Premi Levante UD al millor diari digital d’informació esportiva, entre altres reconeixements.

Nostresport som una empresa dinàmica i innovadora, il·lusionada i compromesa. Una empresa que aposta pel nostre esport i la nostra societat, una iniciativa que mira al futur i que garanteix “com així ho avalen els seus reconeixements”, la seua excel·lència i professionalitat. Una empresa amb una visió compartida:

“NOSTRESPORT aspira a convertir-se en un grup de referència en l’esport de la Comunitat Valenciana, a través de la prestació de serveis, promoció i informació de l’esport.”

NS

ContactE

Deixa’ns el teu nom i mòbil i nosaltres et cridem

Abrir chat