EXPERTS EN GESTIÓ ESPORTIVA

NOSTRES SERVEIS

vOLEM SER TU PARTNER

SERVEIS PROFESSIONALS

DIS-NOS QUE NECESSITES, NOSALTRES HO FEM PER TU.

Els nostres serveis professionals es caracteritzen per la proximitat i coneixement al sector esportiu, per la visió global del projecte del nostre client, i per l’obstinació que desenvolupem en la implantació de les nostres solucions, arribant a l’obtenció de resultats tangibles en tots els projectes que abordem.

Volem oferir als nostres clients una combinació d’amplis coneixements i experiència, eines pràctiques, idees innovadores i solucions globals per a ajudar-lo a aconseguir els seus objectius.  

La nostra llarga experiència aportant solucions de negoci té com a conseqüència un profund coneixement sectorial i l’adaptació constant dels nostres projectes a les característiques de cada activitat i organització.

ns

SERVEIS PROFESSIONALS

Serveis audiovisuals. La línia de serveis audiovisuals, *Nostresport TV, compta amb els millors equips tècnics i humans per a posar imatges al teu projecte esportiu. *Guionización, grafisme, enregistrament, retolació, animació, locució
Entre els serveis que aquesta línia t’ofereix pots trobar:
• Reportatges dels teus esdeveniments
• Seguiments i reportatges personalitzats
• Vídeo notícies
• Resums de partits o altres esdeveniments
• Retransmissions en *streaming, incloent grafisme i locucions
• Gabinet multimèdia audiovisual
Tot això amb el suport dels nostres suports per a garantir així la seua màxima difusió.
No dubtes a contactar-nos: info@nostresport.tv

NS

Fotografia. El nostre servei de fotografia esportiva plasma amb les més belles imatges l’esport. Si creus que no existeix diferència entre un treball amateur i un treball professional amb equips i persones professionals i amb experiència et convidem que proves una única vegada el nostre servei. Repetiràs:
• Reportatges del teu esdeveniment/club/entitat esportiu
• Seguiment personalitzat en la pràctica esportiva
• Vinculació amb cobertures fotogràfiques per a la seua promoció

No ho dubtes, contacta’ns i sol·licita el teu pressupost. Et sorprendran els resultats.
fotografia@nostresport.com

VEURE GALERIA

NS

Disseny. Solucions de disseny per a definir i projectar la seua imatge a través de tots els canals de comunicació: Disseny gràfic, web i editorial. Creació de publicacions. Som experts en les necessitats específiques de l’esport. No dubtes a contactar-nos:
serviciosprofesionales@gruponostresport.com // 963279075

 VEURE BOOK SERVICIS DISSENY GRÀFIC

NS

Comunicació i Màrqueting. Grup Nostresport t’ofereix una completa oferta de solucions de comunicació i màrqueting específics per al món de l’esport. El nostre equip de professionals porta anys acumulant un Know-how i el Know Who del sector que ens diferencia. Volem ser partners del teu projecte esportiu.
• Serveis de Màrqueting: Consultoria en màrqueting. Totes les claus per a definir, dissenyar, planificar i implementar i mesurar la seua estratègia de màrqueting i comunicació. Diagnòstic, posicionament, pla de màrqueting, gestió de patrocini, definició d’objectius, indicadors.
• Serveis de comunicació: Portem a la seua entitat esportiva més lluny, perquè la imatge i el missatge del seu club, federació, empresa, producte, servei o esdeveniment esportiu arribe a un major nombre de persones i de la forma més adequada o Gabinet de premsa i RRPP: Comunicats, relacions amb els mitjans, presentacions, esdeveniments i activitats. Comunica, posiciona, transmet els teus valors. Pots descarregar-te ací la fitxa de serveis d’aquesta línia: gabineteprensa.pdf o Generació de continguts: Pots descarregar-te ací la fitxa de serveis d’aquesta: líneageneracionmantenimiento_continguts.pdf o Creació de publicacions: creacion_publ_pujar.pdf
Pots contactar-nos en: serviciosprofesionales@gruponostresport.com

NS

Serveis per a organitzadors d’esdeveniments. En Grup Nostresport sabem el que costa fer realitat el teu somni. Per això, si eres el promotor d’un esdeveniment volem ajudar-te. Posem a la teua disposició una bateria de serveis encaminats al fet que el teu esdeveniment siga un èxit: promoció, comunicació, màrqueting, disseny, audiovisual. Volem fer esport amb tu. Prova’ns!

NS

  • Turisme esportiu. La nostra agència de viatges especialitzada en esport, Nostresport Tours, atén les necessitats específiques del turisme esportiu. Transfers, allotjament, manutenció, gestió d’instal·lacions, gestió de trobades amistoses, material, tècnics, inscripció a tornejos, així com la possibilitat de gaudir i descobrir el patrimoni turístic i cultural local.

NS

ContactE

Deixa’ns el teu nom i mòbil i nosaltres et cridem

Abrir chat