Després de dos anys de pausa degut a la forçosa cancel.lació de les edicions 2020 i 2021 tornàvem amb més força i ganes per a la 9ª edició de la Cursa de les Empreses Valencianes.

Des del 2012 organitzant el major esdeveniment corporatiu de la Comunitat Valenciana, on la vuitena i última edició celebrada el 2019 va arribar al punt de màxim d’esplendor amb una participació de 3.400 inscrits. Aquest any la nostra missió era posar-ho tot de la nostra part per intentar igualar aquesta xifra que es va quedar estancada dos anys enrere a causa de l’aturada per la crisi sanitària de la Covid-19.

La prova es va celebrar el dia 3 d’abril de 2022, un recorregut de doble modalitat (5k i 10k) que es podia realitzar de forma individual o per equips (parelles/trios/quartets-femení/masculí/mixt)

La cursa va ser tot un èxit; més de 3.000 “runnkers” van decidir tornar a sentir la sensació de recórrer el trajecte que situava la sortida a l’Avinguda Mestre Rodrigo i que amb l’ajuda de les batucades i un paisatge verdós incitava a seguir corrent fins arribar a la meta, situat al mateix lloc que la sortida.

A més, l’esdeveniment comptava amb una aportació solidària que es va destinar a l’Associació GUP (València) per al projecte ‘Acondicionant les aules del col.legi de Djikesse’ en Senegal.

Abrir chat