La temporada 20/21 de Nostresport Leagues va arrancar dimarts passat 13 d’octubre. Un any més la línia de competicions i lligues amateur de Grup Nostresport arranca una nova temporada que ve marcada per les adaptacions al context de la pandèmia del Covid així com millores en els serveis oferits als jugadors.

Aquest temporada s’està fent un fort esforç a garantir la seguretat sanitària de la competició, per a això tots hem de posar el nostre granet d’arena. Per això amb la instal·lació i nosaltres mateixos hem establit aquest protocol Covid.

PROTOCOL COVID NOSTRESPORT LEAGUES. FUTBOL BETERÓ

  • Recorregut diferenciat d’entrada i eixida en l’accés al Poliesportiu des del carrer.
  • Zona de desinfecció obligatòria per a tots a l’entrada de la instal·lació amb una catifa amb aigua i lleixiu en la qual s’ha de passar els peus i una altra posterior per al seu assecat.
  • Rentada de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada de la instal·lació.
  • Ús obligatori de màscara a l’interior de les instal·lacions i en banqueta. Només es pot llevar la màscara dins del camp de joc.
  • Aforament màxim de 10 persones en vestuaris i dutxes. Si sou més haureu d’establir torns per a l’ús de les dutxes.
  • En la recepció de la instal·lació haureu d’emplenar les vostres dades personals de TOTS I Cadascuna de les persones que accedisquen a la instal·lació per a disputar els partits de la lliga NOSTRESPORTLEAGUE. El gestor de la competició de Nostresport Leagues, Diego, estarà a l’entrada per a tal efecte amb les fitxes amb els jugadors de cada equip, el capità de cada equip indica els jugadors assistents, no pot haver-hi cap persona sense identificar ja que aquest registre és el que serviria de base per a notificar qualsevol possible problema sanitari i ens afecta a tots, per la qual cosa s’ha d’arribar uns minuts abans.
  • Prohibit l’accés de públic
Abrir chat