El 02 d’abril 2023 va tindre lloc a València la segona edició de la Carrera Solidària Un Quilòmetre Una Vida València. Es tracta d’una iniciativa solidària a benefici de la Fundació Vicente Ferrer que per segona vegada tindrà lloc a València i estarà organitzada per Grupo Nostresport.

La carrera, no competitiva i 100% solidària, va ser promoguda per participants valencians d’edicions anteriors de l’esdeveniment a l’Índia i organitzada Grupo Nostresport amb l’objectiu de recaptar fons destinats a un centre d’educació especial per a xiquetes i xiquets amb paràlisi cerebral en Dornala, en el sud de l’Índia.

La prova va comptar amb una participació pròxima a les 700 persones distribuïdes en 17 eixides, presenta dos circuits de 5k i 10 k, amb eixida i arribada en les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.

El projecte comporta, des de la tramitació de permisos, a logística, muntatge, desmuntatge, lliurament de premis, suport en comunicació, galeria fotogràfica, aftermovie i altres necessitats logístiques.

I ací l’aftermovie de la edició 2023

2023 produit per la nostra línia audiovisual Nostresport TV.

Abrir chat