El diari digital nostresport.com, degà de la premsa digital esportiva de la Comunitat Valenciana, ha rebut el seu segon Premi al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València atorgat per la Fundació Esportiva Municipal.

La plataforma, editada per Grup Nostresport, està en la xarxa en obert de manera gratuïta des del 01/02/2003, amb la missió de promocionar l’esport i els esportistes d’Alacant, Castelló i València. És per tant aquest any 2023 un període clau, en celebrar el seu vinté aniversari, el més antic de la premsa digital esportiva de la Comunitat.

L’acte, organitzat en la sala d’actes de la Fundació Esportiva Municipal de València reconeix anualment els assoliments més destacats de l’esport de la ciutat durant l’any 2022, reconeixement que a més de nostresport pel seu projecte “Road to Marató València” oferit per Cárnicas Serrano, ha reconegut a atletes com el tennista Bernabé Zapata Miralles, la gimnasta Elena Llamas Vega o, a títol pòstum, la trajectòria de Pipo Arnau, a més de clubs, entitats, deporte escolar o voluntariat.

Abrir chat