• 650€ en premis en un torneig d’un dia que possibilita disputar un mínim de 3 partits ràpids.
  • El nou torneig complementa l’oferta de futbol 7 de Grup Nostresport canalitzada durant tota la temporada a través de Nostresport leagues

València, 07 de juny 2022

Des del dilluns 06 de juny estan obertes les inscripcions per a la COPA NOSTRESPORT, el nou torneig de futbol 7 amateur organitzat per Grup Nostresport.

Es tracta d’un torneig en format d’un dia, amb horari previst des de les 09 fins a les 18h sobre la base de partits ràpids en períodes màxims de 20 minutos possibilitant disputar un mínim de tres trobades per equip participant.

El torneig tindrà lloc en els camps de futbol del Poliesportiu Verge del Carme Beteró, seu habitual de les lligues de futbol 7 de Nostresport Leagues, la línia de competicions amateur de Grup Nostresport.

El període d’inscripcions va començar el dilluns 06 de juny, romanent obert fins al 30 de juny o finalització de les places, amb un cost de 10€ per jugador. Pots apuntar-te ací: http://copanostresport.com/inscripciones/

El torneig destina un mínim de 650€ en premi per als guanyadors.

Aquest torneig dona continuïtat a les lligues de futbol 7 organitzades per Grup Nostresport, Nostresport Leagues, a més de recollir l’experiència acumulada en el torneig Copa Bancaixa Nous Ciutadans organitzat per Grup Nostresport per a l’Obra Social Bancaixa durant set edicions i la Copa Integra, la seua continuació, promoguda exclusivament per Grup Nostresport durant dues edicions més, que buscava promoure la integració a través de l’esport

SOBRE NOSTRESPORT LEAGUES

Nostresport Leagues (www.nostresportleagues)  és la línia de competicions amateur de Grup Nostresport, les lligues de futbol 7 s’organitzen des de la temporada 12-13 celebrant el pròxim curs el seu desé aniversari.

SOBRE NOSTRESPORT.COM

Nostresport.com és el diari digital degà de la premsa esportiva de la Comunitat Valenciana editat per Grup Nostresport. Venim informant ininterrompudament de l’esport des del 01/02/2003. En el seu recorregut ha obtingut, entre altres reconeixements, el Premi al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València, Premi Llevant UD al mitjà de comunicació digital, Premis Conviure, Premi OIMED o Premi CONFEDECOM.

GRUP NOSTRESPORT

Grup Nostresport entitat de gestió esportiva que té com a missió la promoció de l’esport i compta amb tres grans línies d’activitat: continguts, organització d’esdeveniments esportius i prestació de serveis professionals.

En la seua trajectòria ha obtingut entre altres reconeixements els Premis Bancaixa Joves Emprenedors, Premis SERVEF joves emprenedors, Premi Creació d’Empreses de l’Institut Idees o Finalista València Emprén.

Grup Nostresport gestiona les següents webs representatives del seu model de negoci:

  • Gruponostresport.com Lloc corporatiu i plataforma de prestació de serveis i organització d’esdeveniments.
  • Nostresport.com diari digital esportiu.
  • Nostresportleagues.com Lligues i competicions esportives amateur.
  • Nostresport.tv Productora de serveis audiovisuals especialitzada en esport.
  • Nostresport.tours Agència de viatges especialitzada en esport.
Abrir chat