Amb el nou escenari de desescalada i flexibilització de les limitacions és possible tornar a disposar d’horaris per a reprendre l’activitat, però…des de la instal·lació ens traslladen el que fet i fet és una bona notícia però que demandarà una mica més de paciència, i és que emprendran les obres de substitució de la gespa artificial dels camps de futbol. Obres que es desenvoluparan des del 24 de maig al 14 de juny.

És davant aquest escenari que hem valorat suspendre la temporada 20-21 deixant per segon any el titule desert.

Com a manera de compensar als equips afectats, l’organització ha decidit oferir us un descompte de 100€ per a la pròxima temporada a tots els equips que heu confiat enguany en la nostra competició. A més, per descomptat, que tots aquells equips que hagen abonat més partits dels disputats poden optar per tindre aqueix saldo al seu favor o sol·licitar-nos la seua devolució íntegra de la part proporcional dels partits no disputats.

Amistosos fins al 24 de maig i Torneig d’Estiu

D’altra banda, com sabem que teniu ganes de jugar i nosaltres de reprendre l’activitat us organitzarem amistosos per a la setmana vinent a tots els equips que ho sol·liciteu i obrim inscripcions per al Torneig d’estiu que començarà a mitjan juny i durarà fins a finals de Juliol.

Per últims us informarem que ja estan obertes les inscripcions per a la pròxima temporada Lliga Nostresport 21-22

Us agraïm el suport rebut i la compressió!

Tornem amb ganes!!

Abrir chat