La línia de serveis professionals de Nostresport incorpora dos nous comptes per a la gestió de la seua comunicació, els clubs de rugbi VIATOR BARBARIANS i COSTA BLANCA CLUB DE RUGBI.

D’esta manera s’aprofundeix en la relació ja existent entre Grup *Nostresport i les entitats de rugbi Viator Barbarians, principalment masculí, i Costa Blanca club de rugbi, equip femení, per a les quals ja s’havien desenvolupat projectes audiovisuals.

Totes dues entitats busquen incrementar la seua projecció tant en mitjans, com en xarxes, dels seus equips així com professionalitzar les seues eines de patrocini i comunicació de manera que puguen oferir un major retorn per als seus patrocinadors i col·laboradors.

Amb aquest objectiu Grup Nostresport a més de reforçar els projectes audiovisuals de totes dues entitats, com per exemple en les recents participacions del Costa Blanca en el “sevens” de Guadalajara:

O la participació de Viator Barbairans en el “sevens” de Gibraltar:

Grup Nostresport reforçarà la comunicació de totes dues entitats, des del desenvolupament de dossiers i eines de presentació i gestió de patrocini a la creació, manteniment i desenvolupament de perfils socials, continguts web o notes de premsa.

A més el Costa Blanca Club de Rugbi és l’entitat organitzadora de dos tornejos en els quals Grup Nostresport també presta els seus serveis, el Benidorm 7s

I el Costa Blanca Beach Rugbi:

Abrir chat