La línia de competicions amateur de Grup Nostresport no es deté malgrat la forçosa paralització de les seues activitats a causa de la pandèmia. Així Nostresport Leagues presenta dues novetats, la renovació dels seus web i una nova línia de competicions en egames.

Actualització web

El projecte de la nova “landing”, això és pàgina d’inici de Nostresport Leagues (www.nostresportleagues.com), ha suposat una revisió de la identitat gràfica del site. D’aquesta manera partint del disseny existent s’han evolucionat les tonalitats a tons més suaus incorporant unes línies que homogeneïtzen l’estil gràfic amb la imatge del diari nostresport.com i reforcen una identitat unitària de la proposta de negoci de nostresport. A més s’ha revisat el simbòlic escut amb estrela identificatiu d’aquesta línia d’activitat evolucionant-ho a una nova versió actualitzada que busca adequar-se millor als entorns digitals i les tendències gràfiques actuals.

La nova web incorpora un selector de competicions que s’emmarca en l’estratègia de diversificació de disciplines esportives que Nostresport Leagues emprén per als pròxims anys, des d’aquest selector es pot seleccionar la disciplina esportiva que al client li interesse i la competició d’aquesta, accedint a la web específica amb la informació d’esta competició.

Egames

Nostesport Leagues lança el seu propi espai de competicions egames, www.nostresportleagues.com/egames . Un espai des d’on s’organitzen competicions de egames vinculats amb l’esport, de moment vinculats amb els jocs de FIFA i el NBA2K.

La primera competició ja està en marxa, amb inscripcions gratuïtes obertes fins al pròxim 31 de març. Es tracta d’un format competitiu no UT (Ultimate Team) per a FIFA 2021 en la plataforma de Play Station 4. La final serà retransmesa en streaming a través del canal de Twitch de nostresport i comptarà amb casters d’esta.

Amb l’aprenentatge d’aquest primer torneig es llançaran noves competicions en diferents formats per a integrar-se en l’estratègia general de proposar competicions amateur en diferents disciplines esportives des de Nostresport Leagues.

Temporada 20/21.

La temporada 20/21 de Nostresport Leagues va arrancar dimarts passat 13 d’octubre. Una temporada que va vindre marcada per les adaptacions al context de la pandèmia del Covid així com millores en els serveis oferits als jugadors participants.

A pesar que es va fer un gran esforç per a gaantir la seguretat sanitària de la competició adequant-se als estàndard que des de la Conselleria de Sanitat i Consum de la Generalitat Valenciana van indicar mitjançant el desenvolupament d’un estricte protocol preventiu la competició va ser suspesa el passat 06 de novembre de 2020, inicialment fins al 09 de desembre 2020, però suspensió que s’ha allargat fins a l’actualitat en què no continua sent possible l’organització d’aquesta mena d’activitats.

No a la marginalització de l’esport amateur

Des de Nostresport Leagues fem com sempre una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva per a frenar entre tots la pandèmia, un esforç conjunt amb el qual sempre hem col·laborat més enllà fins i tot de les normatives exigides, però alhora volem expressar nostra més profunda incomprensió en veure com a mesura rere mesura es ve marginant a l’esport amateur que porta des de principis de novembre 2020 parada ofegant al sector sencer. Per descomptat ens solidaritzem a l’esport federat i la seua lluita i èxit aconseguit per a reprendre les competicions, però en aquest sector el mal és molt més dramàtic amb una paralització de quasi 6 mesos totalment, que en cap moment s’ha vist alçada i amb la incertesa de no disposar de cap calendari per a la seua reactivació.

Una situació que es fa molt difícil de comprendre davant la recent declaració de l’esport com a activitat essencial i davant el tractament que altres expressions esportives, culturals o recreatives.

Temporada 21/22

Malgrat el difícil context Nostresport Leagues es troba ja preparant la temporada 21/22. Temporada que esperem i desitgem que siga la primera “postpandèmia” i on es cristal·litzen plenament el projecte esportiu amateur multidisciplinari que impulsem.

Abrir chat