Grup Nostresport incorpora a Vicente Vidal com a responsable de la línia de fotografia esportiva. El fotògraf Vicente Vidal compta amb 11 anys d’experiència en l’àmbit de la fotografia esportiva i ha sigut col·laborador del diari digital nostresport.com i els serveis de fotografia de Grup Nostresport.

Amb la seua incorporació es pretén dotar d’un necessari nou impuls a la línia de fotografia que passa per diferents eixos:

En nostresport.com:

  • Dotar de major protagonisme visual als continguts esportius de Nostresport.com. Per a això és imprescindible, tal com es recollia en l’informe de trànsit de nostresport.com de la temporada 20/21 el desenvolupament d’una nova infraestructura web que s’adeqüe als nous requeriments.
  • Ampliar la cobertura fotogràfica pròpia mitjançant la coordinació i desenvolupament d’una xarxa de fotògrafs pròpia amb capil·laritat al llarg de la Comunitat Valenciana.
  • Gestionar aquesta xarxa de professionals permetent al diari dotar-se del seu propi arxiu fotogràfic.

En la línia de serveis fotogràfics de Grup Nostresport:

  • Actualitzar la cartera de serveis fotogràfics de Grup Nostresport millorant l’atractiu visual dels serveis així com les noves modalitats de projectes que la nova dotació tècnica i tecnològica possibilita oferir als nostres clients. Per a això s’abordarà la creació de nous suports que possibiliten la presentació dels nous serveis.
  • Explorar noves opcions de monetització i rendibilització per a aquesta via.

Consulta punxant ací l’entrevista a Vicente Vidal: “El que m’enamora de la fotografia esportiva és poder traure detalls sense que l’esportista ho sàpia”

Abrir chat