El 29 d’octubre del 2021 va tenir lloc a València l’acte de lliurament de Reconeixement al Teixit Empresarial Valencià a favor de diferents entitats, la cooperació de les quals durant l’estat d’alarma i el confinament va ser crucial en benefici de les famílies més vulnerables a la seva diòcesi.

Una de les entitats a obtenir aquest reconeixement vam ser Grup Nostresport. En concret, el reconeixement prové pel llançament del Projecte Llàtzer vinculat a l’edició 2020 de la Cursa de les Empreses. En un context d’atur de l’activitat i tancament als domicilis, i per descomptat cancel·lació de la carrera, llancem aquesta iniciativa per intentar articular les necessitats de les ONG disparades per la crisi amb les aportacions que les empreses poguessin fer per contribuir a pal·liar els devastadors efectes socials als col·lectius més vulnerables de la crisi sanitària. D’aquesta manera ONG, com Càritas, van poder trobar partners entre el teixit empresarial valencià, autèntic valedor de la iniciativa, que es va demostrar especialment sensibilitzat.

Altres empreses que van mostrar el seu suport van ser: Carnes frescas SL, Damel Group, Danone, Plats preparats, Velarte i Vicky Foods i les cooperatives Anecoop i CONSUM, en alimentació; Baboo Tèxtil, en roba, o FEDACOVA i KMZeroHUb en matèria de difusió. Així mateix, l’Ajuntament de Bugarra va donar mascaretes i guants a l’organització, perquè pogués continuar fent les seves tasques.

Abrir chat